ISO/TS 16465:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ٣١ يناير ٢٠٢٤ ·

Animal and vegetable fats and oils — Determination of phthalates in vegetable oils

ملفات الوثيقة ISO/TS 16465:2024

الإنجليزية 25 صفحات
الإصدار الحالي
153.28 USD

مجال الوثيقة ISO/TS 16465:2024

This document specifies two methods for the quantitative determination of phthalates in vegetable oils by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS):

     Part A for the determination of di-2-ethylhexyl phthalate (DEHP).

     Part B for the determination of eight phthalates: dimethyl phthalate (DMP), diethyl phthalate (DEP), di-isobutyl phthalate (DIBP), dibutyl phthalate (DBP), benzylbutyl phthalate (BBP), di-2-ethylhexyl phthalate (DEHP), di-isononyl phthalate (DINP), di-isodecyl phthalate (DIDP).

Both methods are applicable for all vegetable oils, including crude, refined and virgin.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 9658:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Steel — Determination of aluminium content — Flame atomic absorption spectrometric method
ISO 23936-4:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Non-metallic materials in contact with media related to oil and gas production — Part 4: Fiber-reinforced composite materials
ISO/IEC 8506:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Automatic identification and data capture technology — AIDC application in industrial construction
ISO 544:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Welding consumables — Technical delivery conditions for filler materials and fluxes — Type of product, dimensions, tolerances and markings